Πανσέτα Χοιρινή Χωρίς Δέρμα Με Κόκαλο Εισαγωγής
€6.65
Νοστιμίζει ακόμη και τις πιο “αθώες” συνταγές, αρταίνει μακαρονάδες και άλλα φαγητά (π.χ. καρμπονάρα, χόρτα τσιγαριαστά κ.λπ.). Οι λάτρεις του είδους την προτείνουν και στο τηγάνι και στο φούρνο, ψημένη χωρίς λιπαρή ουσία. Κομμένη σε μικρούς κύβους, που ψήνουμε στο τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανοί. Ψητές στη σχάρα είναι ωραίος μεζές με γλυκόξινες ή πικάντικες σος. Το μπέικον και τα περισσότερα αλλαντικά φτιάχνονται με κομμάτια από την κοιλιά του χοιρινού.
Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Από τα πιο λιπαρά κομμάτια του χοιρινού (το άλλο πολύ λιπαρό κομμάτι είναι η ράχη από όπου βγαίνει το λαρδί). Αποκλειστικά για ψήσιμο στη σχάρα και τη σούβλα. Επίσης, για σουβλάκια, αναμεμειγμένη με άλλα κομμάτια.
Τρόπος Μαγειρέματος:
- Τηγάνι
- Σχάρα
- Φούρνο
- Σούβλα (κοντοσούβλι).
Τρόπος Κοπής:
- Μπριζολάκια
- Μπουκιές
- Μεγάλα κομμάτια