Οσομπούκο Από Μοσχάρι Γάλακτος Εισαγωγής
€12.00
To οσομπούκο γάλακτος σερβίρεται στα πιο φινετσάτα ιταλικά εστιατόρια. Δημιουργήστε της εκ νέου στην κουζίνα σας, μαγειρεύοντας το στην κατσαρόλα, μπραιζέ, όταν το κόκαλο “πέσει” από το κρέας! Ότι πιο λαχταριστό!
Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Κομμένο εγκάρσια από τη γάμπα του μοσχαριού, δημιουργείται λοιπόν ένα κομμάτι από μύες (ποντίκι) γύρω από ένα άσπρο κόκκαλο, με μια τρύπα στη μέση, γεμάτη μυελό. Απ’ αυτό άλλωστε πήρε και τ’ όνομά του, osso=κόκκαλο, buco=τρύπα, δηλαδή “κόκκαλο με τρύπα”, τοπικά δε μεταξύ Ιταλών αναφέρεται και ως oss bus. Αρκετό ψαχνό και πλούσιο σε κολλαγόνο (ιδιαίτερα το μπροστινό). Κάνει για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών, μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστά, στιφάδο)
Κωδικός προϊόντος: **428
Κατηγορίες: Μοσχάρι Γάλακτος, Μοσχαρίσιο Κρέας
Ετικέτες: Εισαγωγής, Κατσαρόλα, Φούρνος
Προτεινόμενα Προϊόντα
Καμία επιλογή
Ολόκληρο
Μερίδες
Σε κύβους
Κιμάς μία κοπή
Κιμάς δύο κοπές
Στρογγυλό Χωρίς Κόκαλο Από Μοσχάρι Γάλακτος Εισαγωγής
Αγοράζετε σε Κιλά
–
+
Προσθήκη
Προσθήκη