Γλυκάδια Προϊόν Απόψυξης Από Αρνί Εισαγωγής
€6.00
Τα οποία μαγειρεμένα θεωρούνται εξαιρετικός μεζές ή ορεκτικό. Στα γαλλικά ονομάζονται ris και στα αγγλικά με το παραπλανητικό sweet breads. Πολλοί σεφ τα ετοιμάζουν σε άλμη και κατόπιν τα μουλιάζουν σε γάλα πριν τα ψήσουν στη σχάρα, τα τηγανίσουν, τα γεμίσουν ή τα βάλουν ως γέμιση.
Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Τα γλυκάδια προέρχονται από τον θύμο αδένα. Ο θύμος αδένας βρίσκεται μεταξύ του λαιμού και του στήθους των νεαρών ζώων ενώ στα ενήλικα ζώα εξαφανίζονται. Πριν μαγειρέψετε τα γλυκάδια, θα πρέπει να τα έχετε πλύνει και να τα έχετε αφήσει σε ένα μπολ με νερό που θα έχετε αλλάξει πολλές φορές μέχρι να γίνει καθαρό. Επίσης πριν τα μαγειρέψετε να τα βάλετε πρώτα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για 6 λεπτά. Με αυτό το τρόπο θα μπορέσετε ευκολά να αφαιρέσετε το λίπος και τα δέρμα του.
Τρόπος Μαγειρέματος:
- Kατσαρόλα
- Τηγάνι