Rib Eye – Entrecote Από Βόειο Εγχώριο
€30.95
Ribeye για τους Αγγλόφωνους, entrecôte για τους Γαλλόφωνους, το μάτι ή καρδιά για εμάς τους Έλληνες. Θεωρείται το πιο γευστικό και μαλακό κομμάτι κρέατος γιατί έχει περισσότερο ενδομυϊκό λίπος για να το ποτίσει όσο ψήνεται. Όσο πιο έντονη είναι η παρουσία του ενδομυϊκού λίπους (marbling) στο ribeye τόσο πιο νόστιμο και ακριβό είναι το κρέας. Αν ψηθεί σε πλάκα από αλάτι ιμαλαϊων τότε το επίπεδο γεύσης απογειώνεται.
Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Θεωρείται οποιοδήποτε κομμάτι βρίσκεται στη μπριζόλα, χωρίς το κόκαλο.
ΜΠ
ΤΠ
Κωδικός προϊόντος: 07696
Κατηγορίες: Premium, Μοσχαρίσιο Κρέας, Μόσχος
Ετικέτες: BBQ, Premium, Εγχώριο, Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος, Τηγάνι, Τσικνοπέμπτη, Χωρίς Κόκαλο
Προτεινόμενα Προϊόντα
Καμία επιλογή
Ολόκληρο
Μερίδες
Σε κύβους
Κιμάς μία κοπή
Κιμάς δύο κοπές
Στρογγυλό Χωρίς Κόκαλο Από Μοσχάρι Γάλακτος Εισαγωγής
Αγοράζετε σε Κιλά
–
+
Προσθήκη
Προσθήκη