Συστατικά

  • Σουβλάκια κοκόρι
  • Χοιρινό κοντοσούβλι
  • Ψωμάκια για "βρώμικο"
  • Μix μπαχαρικών
  • 5 κ.σ ελαιόλαδο
  • Ντομάτα σε φέτες
  • Κρεμμύδι σε φέτες
  • Μαρούλι ψιλοκομμένο
  • Κέτσαπ
  • Μουστάρδα
  • Μαγιονέζα
Ότι άλλο θέλετε να βάλετε μέσα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Στα σουβλάκια κοκόρι βάζουμε 1κ.γ mix μπαχαρικών, 3 κ.σ ελαιόλαδο και αλείφουμε
  • Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα σουβλάκια κοκόρι και το κοντοσούβλι (αφού το ραντίσουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο) και τα ψήνουμε για 45 ,περίπου, λεπτά στους 200° (ανάλογα με φούρνο μας)
  • Αφού ψηθούν τα σουβλάκια και το κοντοσούβλι, ανοίγουμε τα ψωμάκια
Για το "βρωμικο" με κοκόρι
  • Στο ψωμάκι βάζουμε: μαγιονέζα, μουστάρδα, ντομάτα, κρεμμύδι και μαρούλι
  • Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο
Για το "βρωμικο" με χοιρινό κοντοσούβλι
  • Στο ψωμάκι βάζουμε: κέτσαπ, μουστάρδα, ντομάτα, κρεμμύδι
  • Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο
Tip:  Μπορούμε να το φτιάξουμε και με χοιρινό γύρο, γύρο κοτόπουλο ή λουκάνικο!

Χρόνος Εκτέλεσης 5'

Χρόνος Ψησίματος 45'

Μερίδες 8

Βαθμός Δυσκολίας 0