Συστατικά
- Σουβλάκια κοκόρι
- Χοιρινό κοντοσούβλι
- Ψωμάκια για "βρώμικο"
- Μix μπαχαρικών
- 5 κ.σ ελαιόλαδο
- Ντομάτα σε φέτες
- Κρεμμύδι σε φέτες
- Μαρούλι ψιλοκομμένο
- Κέτσαπ
- Μουστάρδα
- Μαγιονέζα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Στα σουβλάκια κοκόρι βάζουμε 1κ.γ mix μπαχαρικών, 3 κ.σ ελαιόλαδο και αλείφουμε
- Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα σουβλάκια κοκόρι και το κοντοσούβλι (αφού το ραντίσουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο) και τα ψήνουμε για 45 ,περίπου, λεπτά στους 200° (ανάλογα με φούρνο μας)
- Αφού ψηθούν τα σουβλάκια και το κοντοσούβλι, ανοίγουμε τα ψωμάκια
- Στο ψωμάκι βάζουμε: μαγιονέζα, μουστάρδα, ντομάτα, κρεμμύδι και μαρούλι
- Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο
- Στο ψωμάκι βάζουμε: κέτσαπ, μουστάρδα, ντομάτα, κρεμμύδι
- Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο
Tip: Μπορούμε να το φτιάξουμε και με χοιρινό γύρο, γύρο κοτόπουλο ή λουκάνικο!
Χρόνος Εκτέλεσης 5'
Χρόνος Ψησίματος 45'
Μερίδες 8
Βαθμός Δυσκολίας 0