Συστατικά

  • Κοντοσούβλι Πικάνια Από Μοσχάρι Γάλακτος

  • Πίτες για σουβλάκια

  • Ντομάτα
  • Κρεμμύδι
  • Μαϊντανό
  • Μουστάρδα (ή όποια άλλη σάλτσα σας αρέσει)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τη ψηστιέρα ή το μπάρμπεκιου σε δυνατή φωτιά.
  • Βάζουμε τα κοντοσούβλια να ψηθούν.
  • Τα γυρνάμε να ψηθούν ομοιόμορφα απ' όλες τις πλευρές.
  • Παράλληλα κόβουμε τις ντομάτες και τα κρεμμύδια σε φέτες και ψιλοκόβουμε και το μαϊντανό.
  • Αφού ψηθούν τα κοντοσούβλια, ψήνουμε τις πίτες στο ίδιο τηγάνι.
Τυλίγουμε σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο! Τip: Το κοντοσούβλι είναι από μοσχάρι γάλακτος που σημαίνει ότι πρέπει να μείνει ζουμερό και να μη στεγνώσει!

Χρόνος Εκτέλεσης 30'

Χρόνος Ψησίματος 20'

Μερίδες 4

Βαθμός Δυσκολίας 1