Συστατικά
- ταλίατα από Rib Eye με ροζ πιπέρι
- 1 κ.γ. βούτυρο
- πιπέρι
- μανιτάρια
- κίτρινο τυρί που λιώνει
- φέτες χωριάτικο ψωμί
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε αντικολλητικό τηγάνι ή το μπάρμπεκιου σε δυνατή φωτιά.
- Βάζουμε την ταλιάτα να ψηθεί (θέλει περίπου 4' από κάθε πλευρά)
- Μεταφέρουμε την ταλιάτα σε ένα ξύλο κοπής και σκεπάζουμε με ένα σκεύος να ξεκουραστεί για περίπου 5'.
- Κόβουμε το κρέα σε ωραίες λεπτές φέτες (όσο πιο λεπτές τόσο πιο εύκολο στο δάγκωμα).
- Σε ένα καθαρό τηγάνι που καίει ρίχνουμε το βούτυρο. Αφού ζεσταθεί βάζουμε τις φέτες ψωμί να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές
- Ρίχνουμε σε μία φέτα το τυρί (αν υποθέσουμε ότι κάνουμε 1 sandwich). Περιμένουμε να λιώσει.
- Αφού λιώσει ρίχουμε πιπέρι και τα μανιτάρια σωτέ.
- Στην άλλη φέτα τοποθετούμε τις λεπτές φέτες από το κρέας μας.
- Ενώνουμε το sandwich
- Σερβίρουμε
Χρόνος Εκτέλεσης 15'
Χρόνος Ψησίματος 10'
Μερίδες 2
Βαθμός Δυσκολίας 0