Συστατικά

  • ταλίατα από Rib Eye με ροζ πιπέρι
  • 1 κ.γ. βούτυρο
  • πιπέρι
  • μανιτάρια
  • κίτρινο τυρί που λιώνει
  • φέτες χωριάτικο ψωμί

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε αντικολλητικό τηγάνι ή το μπάρμπεκιου σε δυνατή φωτιά.
  • Βάζουμε την ταλιάτα να ψηθεί (θέλει περίπου 4' από κάθε πλευρά)
  • Μεταφέρουμε την ταλιάτα σε ένα ξύλο κοπής και σκεπάζουμε με ένα σκεύος να ξεκουραστεί για περίπου 5'.
  • Κόβουμε το κρέα σε ωραίες λεπτές φέτες (όσο πιο λεπτές τόσο πιο εύκολο στο δάγκωμα).
  • Σε ένα καθαρό τηγάνι που καίει ρίχνουμε το βούτυρο. Αφού ζεσταθεί βάζουμε τις φέτες ψωμί να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές
  • Ρίχνουμε σε μία φέτα το τυρί (αν υποθέσουμε ότι κάνουμε 1 sandwich). Περιμένουμε να λιώσει.
  • Αφού λιώσει ρίχουμε πιπέρι και τα μανιτάρια σωτέ.
  • Στην άλλη φέτα τοποθετούμε τις λεπτές  φέτες από το κρέας μας.
  • Ενώνουμε το sandwich
  • Σερβίρουμε

Χρόνος Εκτέλεσης 15'

Χρόνος Ψησίματος 10'

Μερίδες 2

Βαθμός Δυσκολίας 0