Συστατικά
- 1 κότσι χοιρινό ΡΟΥΣΣΗΣ με μαρινάτα πορτοκαλιού
- 1 κιλό πατάτες baby
- 1 κ.σ. χοντρό αλάτι
- πάπρικα
- θυμάρι
- 1 σκ. σκόρδο (ή σε σκόνη)
- 5 κ.σ ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Παίρνουμε το κότσι και ,όπως είναι στη σακούλα ψησίματος, το βάζουμε στο φούρνο στους 130°C για περίπου 5 ώρες.
- Βάζουμε τις πατάτες να βράσουν για περίπου 15'.
- Όταν μαλακώσουν, τις βγάζουμε και στραγγίζουμε καλά.
- Μια,μια τις πιέζουμε με το χέρι, ώστε να "ραγίσουν" και να δημιουργήσουν πτυχώσεις.
- Τις βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μας, το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
- Τις βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180°C για 20-30' (ανάλογα το φούρνο).
- Σερβίρουμε το κότσι με τις πατάτες
Χρόνος Εκτέλεσης 10'
Χρόνος Ψησίματος 300'
Μερίδες 3
Βαθμός Δυσκολίας 1