Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε το γκριλ σε δυνατή φωτιά.
- Βάζουμε στις μπριζόλες πάπρικα και 2 κ.σ ελαιόλαδο και αλείφουμε να πάνε παντού.
- Ψήνουμε τις μπριζόλες για 1′ την κάθε πλευρά.
- Τις αφήνουμε να ξεκουραστούν και έπειτα τις κόβουμε σε φέτες.
Για την σαλάτα και το dressing
- Σε ένα μπολ βάζουμε την κινόα, αφού έχουμε βράσει σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
- Προσθέτουμε το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το μαϊντανό, τον άνηθο και τη ρόκα.
- Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το λάδι, για το dressing, το χυμό λεμονιού, μουστάρδα, μέλι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Περιχύνουμε με το dressing τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.