Ελιά Από Βόειο Χωρίς Κόκαλο Εγχώρια
Τρυφερή, πλούσια σε γεύση & ευέλικτη στο μαγείρεμα – Ιδανική για κατσαρόλα, φούρνο και καθημερινές συνταγές
Η Ελιά από εγχώριο βόειο χωρίς κόκαλο είναι ένα κομμάτι εξαιρετικά ευέλικτο, με τρυφερή υφή και γεμάτη γεύση, ιδανικό για καθημερινό μαγείρεμα ή παραδοσιακές συνταγές. Χάρη στην απουσία κόκκαλου, προσφέρει ευκολία στον χειρισμό και μεγαλύτερη απόδοση στο τελικό προϊόν. Κατάλληλη για κατσαρόλα, φούρνο, κοκκινιστά, λεμονάτα ή σιγομαγειρέματα.
✔ Χαρακτηριστικά
-
Από εγχώριο βόειο κορυφαίας ποιότητας
-
Χωρίς κόκαλο για εύκολο τεμαχισμό & μεγαλύτερη απόδοση
-
Τρυφερό κομμάτι με πλούσια, αυθεντική γεύση
-
Ιδανικό για κατσαρόλα, φούρνο & αργό μαγείρεμα
-
Σταθερή ποιότητα & ελληνική προέλευση
✔ Οφέλη για τον πελάτη
-
Εύκολη προετοιμασία & υψηλή μαγειρική αξιοπιστία
-
Πλούσια γεύση που ταιριάζει σε πολλές συνταγές
-
Κατάλληλο για οικογένειες & καθημερινό τραπέζι
-
Μεγαλύτερη αξιοποίηση λόγω της απουσίας κόκαλου
✔ Προτάσεις Μαγειρέματος
-
Κατσαρόλα: κοκκινιστό, λεμονάτο ή ραγού
-
Φούρνος: με πατάτες, λαχανικά & μυρωδικά
-
Σιγανό ψήσιμο: για ακόμη πιο μαλακή υφή
-
Ταιριάζει με κανέλα, δάφνη, κρασί, θυμάρι & δεντρολίβανο
- Κατσαρόλα
- Χωρίς Κόκαλο
- Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος






