Ελιά Από Βόειο Με Κόκαλο Εγχώρια
Πλούσια γεύση & ιδανικό αποτέλεσμα στο μαγείρεμα – Ιδανική για φούρνο, κατσαρόλα & σιγομαγειρέματα
Η Ελιά από εγχώριο βόειο με κόκαλο είναι ένα κομμάτι που φημίζεται για την πλούσια γεύση και τη ζουμερή υφή του. Το κόκαλο ενισχύει το άρωμα και το σώμα του κρέατος, κάνοντάς το ιδανικό για φούρνο, κατσαρόλα, κοκκινιστά και συνταγές που απαιτούν αργό μαγείρεμα. Πρόκειται για κοπή υψηλής ποιότητας, ιδανική για όσους αναζητούν παραδοσιακό, αυθεντικό αποτέλεσμα στο πιάτο.
✔ Χαρακτηριστικά
-
Από εγχώριο βόειο άριστης ποιότητας
-
Με κόκαλο για επιπλέον γεύση & πλούσιο ζωμό
-
Τρυφερή υφή που γίνεται ακόμη πιο μαλακή στο σιγανό μαγείρεμα
-
Ιδανική για φούρνο, κατσαρόλα, κοκκινιστό & σιγοψημένα πιάτα
-
Σταθερή ποιότητα και αυθεντική γεύση
✔ Οφέλη για τον πελάτη
-
Πλούσια, γεμάτη γεύση σε κάθε μπουκιά
-
Ιδανική επιλογή για παραδοσιακές κατσαρόλες και φούρνο
-
Δίνει εξαιρετικό ζωμό για σάλτσες & συνοδευτικά
-
Προσφέρει οικονομική και ποιοτική λύση για μαγειρευτό κρέας
✔ Προτάσεις Μαγειρέματος
-
Κατσαρόλα: κοκκινιστό, λεμονάτο ή μαγειρεμένο με λαχανικά
-
Φούρνος: με πατάτες ή ριγανάτο
-
Σιγανό μαγείρεμα: ιδανικό για βαθιά, συμπυκνωμένη γεύση
-
Ταιριάζει υπέροχα με κανέλα, δάφνη, θυμάρι & κρασί
- Κατσαρόλα
- Με Κόκαλο
- Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος








