Rib Eye – Entrecote Από Βόειο Εγχώριο
Ribeye για τους Αγγλόφωνους, entrecôte για τους Γαλλόφωνους, το μάτι ή καρδιά για εμάς τους Έλληνες. Θεωρείται το πιο γευστικό και μαλακό κομμάτι κρέατος γιατί έχει περισσότερο ενδομυϊκό λίπος για να το ποτίσει όσο ψήνεται. Όσο πιο έντονη είναι η παρουσία του ενδομυϊκού λίπους (marbling) στο ribeye τόσο πιο νόστιμο και ακριβό είναι το κρέας. Αν ψηθεί σε πλάκα από αλάτι ιμαλαϊων τότε το επίπεδο γεύσης απογειώνεται. Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Θεωρείται οποιοδήποτε κομμάτι βρίσκεται στη μπριζόλα, χωρίς το κόκαλο.
Κωδικός Προϊόντος: 07696
Κιλά
* Το τεμάχιο αφορά ελάχιστη ποσότητα 1 kg
- BBQ
- Τηγάνι
- Φούρνος
- Χωρίς Κόκαλο
- Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος