Παραγγελίες έως τις 12:30 αποστέλλονται αυθημερόν
Search IconA magnifying glass icon.
fac-icon

Rib Eye – Entrecote Από Βόειο Εγχώριο

fav-icon
Ribeye για τους Αγγλόφωνους, entrecôte για τους Γαλλόφωνους, το μάτι ή καρδιά για εμάς τους Έλληνες. Θεωρείται το πιο γευστικό και μαλακό κομμάτι κρέατος γιατί έχει περισσότερο ενδομυϊκό λίπος για να το ποτίσει όσο ψήνεται. Όσο πιο έντονη είναι η παρουσία του ενδομυϊκού λίπους (marbling) στο ribeye τόσο πιο νόστιμο και ακριβό είναι το κρέας. Αν ψηθεί σε πλάκα από αλάτι ιμαλαϊων τότε το επίπεδο γεύσης απογειώνεται. Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Θεωρείται οποιοδήποτε κομμάτι βρίσκεται στη μπριζόλα, χωρίς το κόκαλο.
Κωδικός Προϊόντος: 07696

Διαθέσιμες Επιλογές

  • Τιμή ανά κιλό: 30,90€
Κιλά
* Το τεμάχιο αφορά ελάχιστη ποσότητα 1 kg
  • BBQ
  • Τηγάνι
  • Φούρνος
  • Χωρίς Κόκαλο
  • Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος

Αν ενδιαφέρεστε για το προϊόν, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Captcha