Φιλέτο Από Μοσχάρι Γάλακτος Εγχώριο
Χρόνια τώρα το φιλέτο είναι ο βασιλιάς των μοσχαρίσιων κομματιών. Έγινε το νούμερο ένα επιλογή στα εστιατόρια τη δεκαετία του 90, όταν η ελληνική γαστρονομία απαιτούσε μια πιο "elegant" προσέγγιση. Με πιπεράτη σάλτσα, με μανιτάρια ή με εσπεριδοειδή το φιλέτο είναι πάντα μια σωστή επιλογή! Ρούσσης Κρεατοσχολείο: Το πλέον εκλεκτό, άπαχο και ακριβό μέρος του ζώου. Βρίσκεται από τη μέσα πλευρά της σπονδυλικής στήλης και ξεκινά από τα νεφρά. Κόβεται σε φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Μπορεί όμως να μαγειρευτεί και ολόκληρο στο φούρνο.
Κωδικός Προϊόντος: 07447
Κιλά
* Το τεμάχιο αφορά ελάχιστη ποσότητα 1 kg
- BBQ
- Τηγάνι
- Φούρνος
- Χωρίς Κόκαλο
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ
Είδατε πρόσφατα








