Ελιά Από Μοσχάρι Γάλακτος Χωρίς Κόκαλο Εισαγωγής
Εξαιρετικά τρυφερή, απαλή & ιδανική για καθημερινό μαγείρεμα – Κατσαρόλα, φούρνος & αργό ψήσιμο
Η Ελιά από μοσχάρι γάλακτος χωρίς κόκαλο εισαγωγής είναι ένα κομμάτι που ξεχωρίζει για την πολύ μαλακή υφή και τη λεπτή, ήπια γεύση του. Χάρη στην απουσία κόκαλου, προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση στο μαγείρεμα και ευκολία στο κόψιμο και στο τεμαχισμό. Ιδανική για κατσαρόλα, φούρνο, κοκκινιστά, λεμονάτα ή αργό μαγείρεμα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της οικογένειας.
✔ Χαρακτηριστικά
-
Από μοσχάρι γάλακτος εισαγωγής
-
Χωρίς κόκαλο για υψηλή απόδοση & εύκολο χειρισμό
-
Πολύ τρυφερή υφή και απαλή γεύση
-
Ιδανική για κατσαρόλα, φούρνο & σιγομαγειρέματα
-
Ποιότητα κατάλληλη για παιδιά και οικογένειες
✔ Οφέλη για τον πελάτη
-
Ευέλικτο κομμάτι για πλήθος συνταγών
-
Πολύ μαλακό κρέας που λιώνει στο στόμα
-
Εύκολη προετοιμασία λόγω απουσίας κόκαλου
-
Ιδανικό για καθημερινά ή παραδοσιακά γεύματα
✔ Προτάσεις Μαγειρέματος
-
Κατσαρόλα: κοκκινιστό, λεμονάτο ή με λαχανικά
-
Φούρνος: με πατάτες, μυρωδικά & λευκό κρασί
-
Σιγανό ψήσιμο: για ακόμη πιο απαλή και βελούδινη υφή
-
Συνοδεύεται ιδανικά με θυμάρι, δάφνη, δεντρολίβανο & λευκές σάλτσες
- Κατσαρόλα
- Χωρίς Κόκαλο
- Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος






