ΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
Τρυφερή, αρωματική & ιδανική για κατσαρόλα, φούρνο και σιγομαγειρέματα
Η Ελιά από μοσχάρι γάλακτος με κόκαλο εισαγωγής ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη τρυφερότητα και τη λεπτή γεύση που προσφέρει το κρέας μικρής ηλικίας. Το κόκαλο ενισχύει τη νοστιμιά και δίνει πλούσιο άρωμα και σώμα στο φαγητό, καθιστώντας το κομμάτι ιδανικό για κατσαρόλα, φούρνο, κοκκινιστά ή αργό μαγείρεμα. Μια αξιόπιστη επιλογή για οικογενειακές συνταγές και παραδοσιακά πιάτα.
✔ Χαρακτηριστικά
-
Από μοσχάρι γάλακτος εισαγωγής
-
Με κόκαλο για ενισχυμένο άρωμα & πλούσιο ζωμό
-
Τρυφερή υφή και απαλή γεύση
-
Ιδανική για κατσαρόλα, φούρνο & σιγομαγειρέματα
-
Σταθερή ποιότητα και εύκολη προετοιμασία
✔ Οφέλη για τον πελάτη
-
Πολύ μαλακό κρέας ιδανικό για παιδιά & οικογένειες
-
Πλούσια γεύση χάρη στο κόκαλο
-
Εύκολο στο μαγείρεμα με σταθερή απόδοση
-
Ταιριάζει εξαιρετικά σε καθημερινά αλλά και παραδοσιακά πιάτα
✔ Προτάσεις Μαγειρέματος
-
Κατσαρόλα: κοκκινιστό, λεμονάτο ή με λαχανικά
-
Φούρνος: με πατάτες, σκόρδο & μυρωδικά
-
Αργό μαγείρεμα: για βελούδινη υφή και βαθιά γεύση
-
Συνδυάζεται άριστα με θυμάρι, λευκό κρασί, δάφνη & δεντρολίβανο
- Κατσαρόλα
- Με Κόκαλο
- Μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος







